Vaahdottimet

Vaahdotin on painepesurin lisäosa, joka tekee puhdistamisesta sekä nopeampaa että tehokkaampaa. Paineilmalla ja/tai paineistetulla vedellä vaahdotettu pesuaine on helppoa levittää vaahdotuspistoolilla tai vaahdotussauvalla, minkä lisäksi pesuainevaahto kuivuu hitaasti, jolloin vaikutusaika on pidempi ja pesutulos on laadukkaampi. Pesuaineen sekoitussuhde voidaan säätää tarkasti vaahdotinta käytettäessä, jolloin kohteen vaatima vahvuus on juuri oikea. Vaahdotuspaneelissa on myös vesihuuhtelutoiminto, joka huolehtii puolestasi pesuainevaahdon tarkasta huuhtelusta.

Hanki teollisuuden ja ammattilaisten pesulaitteet asiantuntijalta
Erikoisosaamistamme ovat erilaiset teollisuuden korkeapaineyksiköt, pumput ja pesulaitteet, ja laitteiden maahantuonnin, jälleenmyynnin sekä valmistamisen lisäksi myös varustelemme esimerkiksi kokonaisia pesuloita. Meiltä hankittuihin laitteisiin ja saatuun asiakaspalveluun voitte siis luottaa! Kauttamme saat myös huolto- ja asennuspalvelut.

Autamme mielellämme laitekokonaisuuksien rakentamisessa ja kohteeseenne sopivimpien ratkaisujen löytämisessä. Ota yhteyttä!