Korkeapainepumput

Finfinetin myymät korkeapainepumput soveltuvat esimerkiksi korkean paineen pesulaitteisiin, viemärinavauslaitteisiin, teollisuuden pesulaitteisiin, tasopesureihin ja säiliönpesimiin.

Speck-pumput viralliselta maahantuojalta

Olemme Speck-pumppujen virallinen maahantuoja, kovan luokan asiantuntija ja vahva ammattilainen. Speck-pumput ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta, kestävyydestä ja toimintavarmuudesta. Laaja valikoima ja lukuisat erikoisversiot mahdollistavat korkeapainepumppujen käytön vaativimmissakin teollisissa sovelluksissa: vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi korkeisiin lämpötiloihin ja haponkestävänä mallina.

Tutustu alla korkeapainepumppujen laajaan valikoiman, tai ota yhteyttä niin räätälöimme juuri teidän käyttöön parhaan mahdollisen ratkaisun. Autamme myös huollossa ja asennuksessa – varustamme säännöllisesti kokonaisia halleja avaimet käteen -palveluna. Mikäli korkeapainepumppu jostain syystä hajoaa tai se kaipaa muusta syystä huoltoa, saat kauttamme kaikki Speck-pumppujen varaosat sekä tarvittavat laitehuollot.

Mikä on korkeapainepumppu?

Korkeapainepumppu on tarkoitettu nimensä mukaisesti korkean paineen muodostamiseen. Pumpun käyttökohteita voi olla esimerkiksi pesujärjestelmät tai hydrauliset järjestelmät, joiden toiminta perustuu riittävällä paineella liikutettavaan nesteeseen.

Finfinet on korkeapainevesipumppujen asiantuntija

Meidän erikoisosaamistamme ovat korkeapainevesipumput, eli voimme auttaa kohteissa joissa tarvitaan korkeapainepumppu vedelle ja sen hyödyntämiseen. Näitä pumppuja tarvitaan esimerkiksi keskuspesujärjestelmissä tai teollisuudesta löytyvissä hydraulisissa järjestelmissä. Korkeapainevesipumppuja voi käyttää myös säiliöpesureiden kanssa, tai yhdessä laitteiden kanssa, joilla puhdistetaan kestäviä sisä- ja ulkopintoja esimerkiksi graffiteista.