Viemärin avaus

Viemärien puhdistus ja ylläpito on helpointa ammattikäyttöön kehitetyillä laitteilla. Valikoimamme laitteet soveltuvat yhtä lailla viemärihuoltoja tekeville ammattilaisille, kuin myös teollisuuden ja tuotannon kohteiden ylläpitoon. Erilaiset korkeapaineyksiköt, avauslaitteet ja suuttimet auttavat päihittämään tujumpienkin jätevesien jäämät, auttaen pitämään viemärit käyttökunnossa pidempään.

Painevesilaitteet ammattikäyttöön
Me Finfinetillä olemme kaikkiin painevesilaitteisiin ja yksiköihin erikoistuneita asiantuntijoita. Mikäli tiedät ongelman mutta et parasta ratkaisua siihen, ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme oikean laitekokonaisuuden hankinnassa. Laaja asiantuntemuksemme lukuisten eri toimialojen ja teollisuuden alojen olosuhteista sekä vaatimuksista yltää laitteiden lisäksi asennukseen, huoltoon ja varaosiin.

Viemärin puhdistus ja avaus painepesurilla

Kaikkien kiinteistöjen toimintaan kuuluvat ehjät ja toimivat viemärit. Etenkin teollisuuden tai tuotannon kohteissa jätevesiviemärit voivat olla kovalla koetuksella, eikä viemärin tukoksen avaamiseen riitäkään enää kevyet kotikonstit.

Ammattikäyttöön suunnitellut laitteet käsittävät kokonaisuuden, jossa korkeapaineyksikköön tai viemärinavauslaitteeseen kytketään viemärinavausletku, eli ryömintäletku, jossa on kohteeseen sopivat ryömintäsuuttimet. Painevesi saa ryömintäsuuttimet pyörimään, jolloin ne vetävät letkua eteenpäin ja kuorivat jätevesien jäämiä sekä avaavat tukoksia.

Viemärinavausletku voidaan kiinnittää myös painepesuriin, jos puhdistuksen kohteena on esimerkiksi sadevesikouru tai muu kevyemmän kohtelun tarvitseva kohde.