Pölynsidonta ja ilmankostutus

Teollisuuden pölynsidonta ja tasainen ilmankosteus ovat tärkeitä elementtejä varsinkin tuotannon onnistumisessa sekä jo ennen tuotantoa, tilojen rakennusvaiheessa. Uutta teollisuuden kohdetta rakennettaessa tai vanhan saneerauksessa esimerkiksi betoni- ja tiilipinnat pölyävät runsaasti. Korkeapaineisella hienojakoisella sumulla pystytään torjumaan pölyn syntymistä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ylläpitävinä toimina tiloja ja ulkoalueita voidaan kastella vedellä, mikäli pysyvä pölynsidonta ei riitä. Meiltä saa myös kaivos- ja murskausteollisuuden kohteisiin pölynsidontaan ja hallintaan ns. sumuseinät.

Vastaavasti teollisuuden ilmankosteus on tärkeää saada pidettyä tasaisena, sekä ilmanlaatu hyvänä – aivan erityisesti tuotantoprosesseissa ja varastoinnissa. Ideaali ja tasainen ilmankosteus saavutetaan esimerkiksi sumutinjärjestelmällä, joka samalla myös edesauttaa teollisuuden pölynsidonnassa.

Tehokas ja toimiva pölynsidonta sekä ilmankosteuden ylläpito parantavat esimerkiksi työhygieniaa, työturvallisuutta, työskentelymukavuutta ja tuotannon laatua. Autamme mielellämme suunnittelemaan oikeanlaisen kokonaisuuden, joka kattaa käyttökohteen erityistarpeet ja huolehtii pölynsidonnan onnistumisesta sekä oikean ilmankosteuden säilyttämisestä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valmistus, jälleenmyynti, huolto ja kokonaisvaltainen varustelu
Olemme Finfinetillä kaikkien teollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettujen korkeapaineyksiköiden, pumppujen, painepesureiden ja näiden tarvikkeiden vahvoja ammattilaisia. Maahantuomme ja valmistamme laadukkaat laitteet kaikkiin eri kohteisiin, jonka ansiosta tunnemme myymämme tarvikkeet läpikotaisin ja pystymme tarjoamaan erityisen asiantuntevaa myyntipalvelua, asennusapua ja huoltoa. Lue lisää huolto- ja asennuspalveluistamme.