Kuumavesipesurit

Kuumavesipesuri on korkeapainepesuri ammattikäyttöön, jossa tarvitaan loistavan puhdasta lopputulosta vaativissakin kohteissa. Valikoimassamme onkin erityisesti järeään käyttöön suunniteltuja korkeapainepesureita esimerkiksi teollisuuden käyttöön tai raskaan kaluston pesuun.

Sopiiko käyttöösi parhaiten kuumavesipesuri, höyrypesin vai kylmävesipesuri?
Painepesureita ja korkeapainepesureita on eri toimintaperiaatteilla, jotta jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopivin. Korkeapainepesureista kuumavesipesuri on erityisen hyvä teollisuuteen, maatalouteen, ajoneuvojen ja muun raskaan kaluston pesuun, jossa pesutulos ei saa olla mitään muuta kuin paras. Korkealla paineella tuleva kuuma vesi tekee pesusta tehokasta, auttaen poistamaan vaikeankin lian nopeammin. Etenkin öljyinen tai rasvainen lika lähtee huomattavasti paremmin kuumalla vedellä, minkä lisäksi kuumavesipesurin pesutulos on myös kylmävesipesuria hygieenisempi. Näin kuumavesipesuri sopii loistavasti teollisuuteen ja maatalouteen, joissa tilojen puhtaus on erityisen tärkeää.

Korkeapainepesurit ammattikäyttöön suoraan maahantuojalta
Erikoisosaamistamme on teollisuuden korkeapainevesiyksiköt ja tuotevalikoimamme onkin muotoutunut ratkaisemaan erityisesti vaativien kohteiden tarpeet. Tunnemme myymämme laitteet läpikotaisin ja luotamme niihin täysin, muuten emme tätä tekisikään!

Jos et ole vielä täysin varma siitä, mikä painepesuri olisi käyttöönne paras, voitte ottaa yhteyttä myyntiimme niin autamme.