Kuumavesipesurit

Sopiiko käyttöösi parhaiten kuumavesipesuri, höyrypesin vai kylmävesipesuri?
Painepesureita ja korkeapainepesureita on eri toimintaperiaatteilla, jotta jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopivin. Erilaisista korkeapainepesureista kuumavesipesuri on erityisen hyvä teollisuuteen ja maatalouteen, sekä ajoneuvojen ja raskaan kaluston pesuun, jossa pesutulos ei saa olla mitään muuta kuin paras. Korkealla paineella tuleva kuuma vesi tekee pesusta tehokasta, auttaen poistamaan vaikeankin lian nopeammin. Etenkin raskaan kaluston pesussa öljyinen tai rasvainen lika lähtee huomattavasti paremmin kuumalla vedellä, minkä lisäksi kuumapainepesurin pesutulos on myös kylmävesipesuria hygieenisempi, sillä pesuaineiden teho paranee. Laitevaihtoehdoissa on sekä ketterästi mukana kulkevia pesureita esimerkiksi ajoneuvojen pesuun, kuten myös suurempia ja järeämpiä yksiköitä vaativaan työskentelyyn.

Kuumavesipesuri ammattikäyttöön suoraan maahantuojalta

Kuumavesipainepesuri on ammattikäyttöön ja vaativiin kohteisiin suunniteltu laite, joka takaa painepesurin ja kuumavesipesun yhteistyöllä loistavan puhtaan lopputuloksen. Valikoimassamme onkin järeään käyttöön suunniteltuja kuumavesipesureita esimerkiksi teollisuuteen tai raskaan kaluston pesuun.

Erikoisosaamistamme ovat teollisuuden korkeapainevesiyksiköt, ja tuotevalikoimamme onkin muotoutunut ratkaisemaan erityisesti vaativien kohteiden tarpeet. Tunnemme myymämme laitteet läpikotaisin ja luotamme niihin täysin, muuten emme tätä tekisikään! Jos laite hajoaa tai sillä alkaa olla työtunteja takana, saat kauttamme myös pesurin varaosat sekä tarvittavat huoltotyöt.

Jos et ole vielä täysin varma siitä, mikä olisi paras korkeapainepesuri teidän käyttöön, voitte ottaa yhteyttä myyntiimme niin autamme.