Kuumavesipesurit

Kuumavesipesuri on korkeapainepesuri ammattikäyttöön, erityisesti vaativiin kohteisiin joissa tarvitaan loistavan puhdasta lopputulosta. Valikoimassamme onkin järeään käyttöön suunniteltuja korkeapainepesureita esimerkiksi teollisuuteen tai raskaan kaluston pesuun.

Sopiiko käyttöösi parhaiten kuumavesipesuri, höyrypesin vai kylmävesipesuri?
Painepesureita ja korkeapainepesureita on eri toimintaperiaatteilla, jotta jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopivin. Erilaisista korkeapainepesureista kuumavesipesuri on erityisen hyvä teollisuuteen, maatalouteen, ajoneuvojen ja raskaan kaluston pesuun, jossa pesutulos ei saa olla mitään muuta kuin paras. Korkealla paineella tuleva kuuma vesi tekee pesusta tehokasta, auttaen poistamaan vaikeankin lian nopeammin. Etenkin öljyinen tai rasvainen lika lähtee huomattavasti paremmin kuumalla vedellä, minkä lisäksi kuumavesipesurin pesutulos on myös kylmävesipesuria hygieenisempi, sillä pesuaineiden teho paranee.

Korkeapainepesurit ammattikäyttöön suoraan maahantuojalta
Erikoisosaamistamme ovat teollisuuden korkeapainevesiyksiköt, ja tuotevalikoimamme onkin muotoutunut ratkaisemaan erityisesti vaativien kohteiden tarpeet. Tunnemme myymämme laitteet läpikotaisin ja luotamme niihin täysin, muuten emme tätä tekisikään! Jos laite hajoaa tai sillä alkaa olla työtunteja takana, saat kauttamme myös pesurin varaosat sekä tarvittavat huoltotyöt.

Jos et ole vielä täysin varma siitä, mikä olisi paras korkeapainepesuri teidän käyttöön, voitte ottaa yhteyttä myyntiimme niin autamme.