Painepesurit

Korkeapainepesuri on teollisuuden ammattikäyttöön suunniteltu laite, jossa on huomioitu ergonomia ja käytettävyys tehokkuudesta tai pitkästä käyttöiästä tinkimättä. Kun tarvitaan painepesuri ammattikäyttöön, täytyy esimerkiksi laitteen säätömahdollisuuksien mukautua lukuisiin eri käyttötarpeisiin ja pesurin tulee selviytyä päivittäisessä käytössä haastavassakin ympäristössä köhimättä. Hankkimalla kerralla kunnollisen painepesurin ammattikäyttöön teette kannattavan, pitkäaikaisen sijoituksen kohteen puhtauteen ja ylläpitoon.

Teollisuuden korkeapainepesuri ammattikäyttöön
Teollisuuden ja tuotantotilojen puhtaanapitoon suosittelemme korkeapainepesuria, joka puree haastavampiinkin epäpuhtauksiin, mahdollistaen puhtaat ja hygieeniset teollisuustilat kaikille aloille. Ammattikäyttöön suunniteltu painepesuri kestää vuosia päivittäisessä käytössä, mahdollistaen tarvittavaan pesutulokseen pääsemisen tehokkaasti. Jälleenmyymissämme painepesureissa käytetyt osat ja materiaalit on suunniteltu kestämään jopa vuosikymmenen päivittäistä käyttöä – meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimpia pitkän tähtäimen ratkaisuja kaikkiin käyttötarpeisiin.

Erilaiset korkeapainepesurit eri kohteisiin
Korkeapainepesuria hankkiessa on hyvä huomioida painepesurin toimintaperiaate ja se, mikä eri vaihtoehdoista puree parhaiten kohteen epäpuhtauksiin tai vaativatko puhdistettavat kappaleet erityistä tarkkuutta. Voit hankkia kauttamme höyrypesimen, kuumavesipesurin tai kylmävesipesurin – löydämme varmasti jokaiseen kohteeseen sopivat ratkaisut. Mikäli tarvitset apua valitessasi oikeanlaista painepesuria ammattikäyttöön, ota yhteyttä niin autamme hankinnan tekemisessä – meillä Finfinetillä on laaja-alainen asiantuntemus lukuisten eri toimialojen olosuhteista ja käyttövaatimuksista.