Speck

Speck on saksalainen valmistaja, joka tuottaa korkealaatuisia pumppuja eri käyttötarkoituksiin. Finfinetillä erityisosaamistamme ovat Speck korkeapainepumput, mutta valmistajalta on saatavilla myös keskipakopumput, paineenkorotuspumput, mäntäpumput ja uima-allastekniikkaa.

Speck-pumppuja käytetään esimerkiksi korkeapainepesureissa, korkeapainevesitekniikassa, teollisuusprosessien sekä lämmitys- ja jäähdytyslaitosten järjestelmissä, joissa korkeapainepumppujen tulee olla erityisen kestäviä ja toimintavarmoja. Tunnetusti saksalaiseen laatuun voi luottaa, ja tästä syystä Speckin laitteet ovatkin ammattilaisten suosiossa. Vaikka valikoima on jo valmiiksi laaja, on korkeapainepumpuista mahdollista saada myös erikoisversioita.

Hanki Speck-pumput suoraan maahantuojalta
Olemme Speck-pumppujen virallinen maahantuoja ja asiantuntija. Tunnemme erityisen hyvin esimerkiksi prosessiteollisuuden, elintarviketeollisuuden, metalliteollisuuden, voimalaitosten ja telakoiden erityistarpeet, ja pystymme räätälöimään korkeapainepumput vastaamaan kovempiinkin haasteisiin.

Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli tarvitset lisätietoja valikoimamme laitteista! Kauttamme saat myös apua Speck-laitteiden huoltoon ja tarvittavat Speck varaosat.